ΜΕΝΟΥ

13/5/14

Πραγματοποίηση ημερίδας


Ο κ. Πέτρος Ορφανός προσεγγίζει διαδραστικά το θέμα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες, 12 Μαΐου, ημερίδα που διοργάνωσαν η διευθύντρια  και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας για γονείς και εκπαιδευτικούς. 
Τα θέματα της ημερίδας ήταν: "Δράσεις των μαθητών για τον σχολικό εκφοβισμό" και "Ο σχολικός εκφοβισμός από μια άλλη οπτική". 
Τις δράσεις των μαθητών για τον σχολικό εκφοβισμό παρουσίασαν τα μέλη της τριμελούς επιτροπής του σχολείου μας και στον σχολικό εκφοβισμό από μια άλλη οπτική κύριος ομιλητής ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκίδας κ. Πέτρος Ορφανός. 
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Γεώργιος Συρίμης, ο Διευθυντής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Γκάρτζιος, Διευθυντές σχολικών μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας και συνάδελφοι άλλων σχολικών μονάδων. 
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τη διαδραστική προσέγγιση του θέματος από τον κ. Σχολικό Σύμβουλο και απόλαυσαν βιωματικά, δείγματα των δράσεων των μαθητών από τους ίδιους τους μαθητές.

Οι μαθητές της Γ΄2 τάξης δραματοποιούν
την τηλεοπτική τους εκπομπή

Οι μαθητές της Δ΄2 τάξης διαβάζουν το κόμικ
που έγραψαν και εικονογράφησαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου