ΜΕΝΟΥ

16/6/15

"Ημέρα Αθλητικών Εκδηλώσεων"

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Κανήθου η "Ημέρα Αθλητικών Εκδηλώσεων" του σχολείου μας. 
Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης, εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής Καπετανόπουλος Χαράλαμπος και Βερτζώνη Ελένη θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους μαθητές του σχολείου για τη συμμετοχή, τη διάθεση και την άριστη παρουσία τους καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ήταν μια γιορτή αθλητισμού όπου έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν μέσα από την κίνηση και τη μουσική όλες οι νέες δεξιότητες οι οποίες διδάχτηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία της η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Τσαμίτα Ιωάννα, την οποία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την εν γένει παρουσία και στήριξή της στο χώρο της Φυσικής Αγωγής. 
Μετά το πέρας της γιορτής ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παιδιών η ευχαρίστηση. Ευχαρίστηση που μόνο η ενασχόληση με τον αθλητισμό μπορεί να δώσει. Η προσπάθεια και η συμμετοχή ήταν το σύνθημα των παιδιών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Γνώμονας της ζωής τους και ευχή μας ότι "Όποιος προσπαθεί, αγωνίζεται και αμιλλάται είναι προορισμένος να πετύχει". 
Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Χατζηανδρέου Μαρίνα και κ. Οικονομοπούλου Μαίρη για τη βοήθειά τους στην οργάνωση και διεκπεραίωση της εκδήλωσης.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου