ΜΕΝΟΥ

6/3/15

Δραστηριότητες Αγγλικών

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης έπαιξαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στα αγγλικά για να κάνουν εξάσκηση στους αριθμούς από το 1 - 40 τους οποίους είχαν μάθει μέσα στην τάξη.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄1 τάξης στα πλαίσια της εφημερίδας που εκδίδουν κάθε μήνα έφτιαξαν ένα ερωτηματολόγιο στα αγγλικά για υγιεινές και μη υγιεινές τροφές. Προέτρεψαν τους αναγνώστες της εφημερίδας να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο για να καταλάβουν αν η διατροφή τους είναι υγιεινή ή όχι. Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με μια αντίστοιχη τάξη ενός σχολείου της Θεσσαλονίκης έγραψαν  λίγα πράγματα για τον εαυτό τους σε καρτούλες και τις έστειλαν στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά περιμένουν με αγωνία τις απαντήσεις των συμμαθητών τους από τη Βόρεια Ελλάδα ανυπομονώντας να τους γνωρίσουν.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης έγραψαν πινακίδες με κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι μαθητές μέσα στο σχολείο και τις παρουσίασαν μέσα στην τάξη.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄2 τάξης έφεραν τσάι από την Αγγλία, το παρασκεύασαν και το δοκίμασαν μέσα στην τάξη και έφαγαν παραδοσιακά γλυκά που συνοδεύουν το τσάι. Συζήτησαν για την κουλτούρα, τις συνήθειες και τα έθιμα της Αγγλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου