ΜΕΝΟΥ

11/5/15

"Ελλάδα - Κύπρος - Οικουμένη"


Με μεγάλη επιτυχία και μέσα στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση της Γ΄ τάξης του σχολείου μας με τίτλο "Ελλάδα - Κύπρος - Οικουμένη" και υπεύθυνες τις δασκάλες Μένη Καραβά και Κώτα Ελένη.
Η προσωνυμία του σχολείου μας 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" ήταν η αφορμή για την οργάνωση και την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης. 
Οι μικροί μαθητές μας, μέσα από τη βιογραφία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, τις απαγγελίες ποιημάτων, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, συνθήματα και χορούς, ανέδειξαν πανανθρώπινες αξίες όπως φιλία, δικαιοσύνη, ελευθερία, ειρήνη. 
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, ιερείς της ενορίας μας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστος Δημητρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Διευθυντής Α΄/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης, ο Διευθυντής Α΄/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Γκάρτζιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιχάλης Κεράτσας και Γεώργιος Ψύχας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ελένη Μιτζιφίρη, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας κ. Σταύρος Πετράκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων κ. Κωστάκης Κύρου, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Εύβοιας κ. Θάλεια Καλαμπαλίκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας κ. Νικόλαος Τελιούσης, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, πλήθος γονέων και συναδέλφων μας.
Θερμές ευχαριστίες στους παρευρισκομένους και πολλά συγχαρητήρια σε όλους μας και περισσότερο στους μικρούς μαθητές μας που κατάφεραν για άλλη μια φορά να καταπλήξουν τους πάντες γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου