ΜΕΝΟΥ

11/6/15

Εκδηλώσεις εντός και εκτός του σχολείου

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα για την ελιά και τη μεσογειακή διατροφή οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄2 τάξης μαζί με τη δασκάλα τους Ηλιοδρομίτη Ελένη οργάνωσαν στο σχολείο μια μικρή γιορτή αφιερωμένη στην ελιά, το χρυσάφι της ελληνικής γης. Στη γιορτή συμμετείχαν και η θεατρολόγος του σχολείου Οικονομοπούλου Μαίρη όπως επίσης και η μουσικός Ψύρρα Άρτεμις. Αρχικά έγινε μια γενική παρουσίαση του ελαιόδεντρου με κείμενα που διάβασαν τα παιδιά και την προβολή power point. Στη συνέχεια τα παιδιά έπαιξαν ένα μικρό δρώμενο για τη διαμάχη του θεού Ποσειδώνα με τη θεά Αθηνά για τη διεκδίκηση του ονόματος της πόλης της Αθήνας. Στο τέλος ακολούθησε μπουφές με διάφορα εδέσματα από τις μητέρες των μαθητών παρασκευασμένα με ελαιόλαδο. 
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι μικροί μαθητές παρουσίασαν το πρόγραμμά τους σε μαθητές άλλων σχολικών μονάδων σε εκδήλωση στο θέατρο "Παπαδημητρίου", που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Θάλειας Καλαμπαλίκη. Έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία το δρώμενο με τη διαμάχη των θεών και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.
Στην ίδια εκδήλωση παρουσίασαν με ένα βίντεο και δυο τραγούδια και οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄2 τάξης μαζί με τη δασκάλα τους Μένη Καραβά το πρόγραμμα της "αδελφοποίησης".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου